Schoolkrant 'offline'


Vrijeschool Parkstad is in 2018 gestart met een eigen schoolkrant: 'OFFline'.

De redactie bestaat uit leerlingen en zij worden begeleid door Bianca Limpens en Marina Hollands-Windemuller. Ouder Sandra Vola zorgt voor de vormgeving en begeleidt leerlingen in het opmaken van de schoolkrant. De extra quarantaine editie (online) en de zomer editie (juli 2020) werd vormgegeven door Jorrik Hollands (oud-vrijeschool leerling).

De zomer editie van 2020 werd tijdens de portfolio uitreiking en diploma uitreiking uitgedeeld. Download de PDF van de online-versie HIER.

  • Op 20 april 2020 kwam er een extra quarantaine editie in een ONline versie uit. Download de pdf HIER. Het is een combinatie met een PODCAST gemaakt door Jef uit 10B.

  • Op 29 maart 2020 gaven wij (i.v.m. de Coronacrisis) alleen een online versie uit. Jaargang 2, no. 2. Thema: dromen.

  • ​Het eerste nummer van de tweede jaargang (Thema: 'ik zie rond in de wereld') wordt op vrijdag 20 december 2019 uitgereikt aan de leerlingen. De 'online' versie is hier te lezen.

  • Tijdens de portfolioavond op woensdag 3 juli 2019, deelden we de derde schoolkrant OFFline uit. Thema: 'worden wie je bent'. De pdf lees je hier in de 'online versie'
  • Op donderdag 18 april 2019, tijdens het paasontbijt deelden we editie twee uit. De pdf lees je hier in de 'online' versie.
  • Op vrijdag 21 december 2018 deelden wij de allereerste editie uit. De pdf lees je hier in de 'online' versie.

Heb je kopij, wil je een oproep doen, heb een sublieme tekening, mooi gedicht, pakkende tekst gemaakt? Is je een grappig weetje over een docent ter ore gekomen, heb je iets bizars meegemaakt in de digitale klas of vond jij die ene les wel heel bijzonder? Laat het ons weten en stuur het vóór 1 oktober 2020 naar m.windemuller@stichtinglvo.nl. Wie weet staat het dan in de volgende editie van off/online, die voor de kerstavakantie uitgedeeld wordt.

Alvast bedankt!

De redactie van offline

Deel dit bericht