Schoolkrant 'offline'


Vrijeschool Parkstad is vorig schooljaar gestart met een eigen schoolkrant: 'offline'.

De redactie bestaat uit leerlingen en zij worden begeleid door Bianca Limpens en Marina Hollands-Windemuller. Ouder Sandra Vola zorgt voor de vormgeving en begeleidt leerlingen in het opmaken van de schoolkrant.

Op vrijdag 21 december 2018 deelden wij de allereerste editie uit. De pdf lees je hier in de 'online' versie.

Op donderdag 18 april 2019, tijdens het paasontbijt deelden we editie twee uit. De pdf lees je hier in de 'online' versie.

Tijdens de portfolioavond op woensdag 3 juli 2019, deelden we de derde schoolkrant OFFline uit. Thema: 'worden wie je bent'. De pdf lees je hier in de 'online versie'

Het eerste nummer van de tweede jaargang (Thema: 'ik zie rond in de wereld') wordt op vrijdag 20 december 2019 uitgereikt aan de leerlingen. De 'online' versie is hier te lezen.

Op 29 maart 2020 gaven wij (i.v.m. de Coronacrisis) alleen een online versie uit. Jaargang 2, no. 2.

Heb je kopij, wil je een oproep doen, heb een sublieme tekening, mooi gedicht, pakkende tekst gemaakt? Is je een grappig weetje over een docent ter ore gekomen, heb je iets bizars meegemaakt in de digitale klas of vond jij die ene les wel heel bijzonder? Laat het ons weten en stuur het vóór 17 april 2020 naar m.windemuller@stichtinglvo.nl. Wie weet staat het dan in de volgende editie speciale Corona-editie van off/online, die binnenkort weer digitaal verstuurd wordt.

Alvast bedankt!

De redactie van offline

Deel dit bericht