Aanmelden klas 7 (brugklas) voor het komende schooljaar


Kiezen voor de Vrijeschool Parkstad

Vanaf dinsdag 28 februari tot en met uiterlijk 31 maart 2023 is het mogelijk om je aan te melden.

We vertellen kort wat de procedure is om je bij ons op school aan te melden.

Stap 1:

Tijdens het eindgesprek met de leerkracht van klas 6 (groep 8) van de basisschool maken jullie (leerling en ouder(s)) kenbaar dat je graag naar de Vrijeschool Parkstad wilt. Aanmelden kan dan via de link die hier op 1 maart 2023 verschijnt. Je vult samen (leerling en ouders) het online inschrijfformulier in en ontvangt hiervan automatisch een bevestiging.

Stap 2:

Nadat je bent aangemeld en de inschrijftermijn is verlopen, ontvang je van ons een mail met een uitnodiging voor een aannamegesprek. Dit gesprek vindt plaats met de aangemelde leerling en zijn/haar ouders. Deze gesprekken worden gepland op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 april 2023.

Stap 3:

Uiterlijk vrijdag 21 april 2023 ontvang je van ons een bevestigingsmail met de mededeling of/dat je bent aangenomen op onze school.

Stap 4:

Je ontvangt van ons een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag. Zowel de leerling als zijn/haar ouders worden hiervoor uitgenodigd. Leerlingen en ouders maken dan al kennis met hun klasgenoten en hun mentor. Deze kennismakingsmiddag is op woensdag 28 juni 2023 van 16.00 tot 18.00 uur. 

Deel dit bericht